Angelique Wardenier brengt voor u een gevarieerd klassiek programma onder begeleiding van Jack de Bie aan de vleugel en John Anderson op klarinet.

De sopraan Angelique Wardenier studeerde aanvankelijk klassiek ballet, tot zij haar hart verloor aan de operette. Zij begon haar zangstudie bij Willem van de Engh. Gefinancierd door het Anjerfonds volgde zij zang- en theaterlessen bij Lily Loerkens te Amsterdam. Alweer geruime tijd studeert zij bij Max van Weegberg. Angelique was 10 jaar werkzaam bij de Hoofdstad Operette. In 1998 was Angelique winnares in het televisieprogramma “Una Voce Particulare”. Naast het zingen van vele operette- en musicalrollen versterkte zij het extra koor van de Nationale Reisopera bij een aantal producties. Drie jaar was haar veelzijdig talent te bewonderen in The Dinnershow of the Centuries. Momenteel is zij de vaste zangeres van het ensemble Wiener Tradition, waarmee zij samen met o.a. de tenor Henk Kreukniet, een groot aantal optredens verzorgt in theaters door het hele land. Voor het vierde jaar speelt en zingt zij met veel succes in het ensemble Opera della Casa in binnen-en buitenland.
In al die jaren heeft Angelique Wardenier een groot repertoire aan klassieke en lichte vocale muziek opgebouwd.

U bent op 9 april 2006 vanaf 14.00 uur welkom in onze Salon dell’Arte, aan de Roosendaalseweg 24, in Kruisland. Het concert begint om 14.30 uur. Reageert u snel, want het aantal plaatsen is beperkt. De entree bedraagt Euro 12,50 inclusief koffie, thee, een hapje en een drankje.

Met vriendelijke groet, namens de Stichting Dell’Arte, Jan en Lia van den Brand