td>                               

De leden van het Gentil String Quartet leerden elkaar kennen na hun studies aan de conservatoria van Gent en Tilburg. Vanuit een gemeenschappelijke passie voor de kamermuziek, aanvaardden ze in het Brittenjaar 2013 een eerste project als kwartet. Bij reacties uit het publiek kwamen woorden als 'verrassend, energiek, boeiend en zeer aangenaam' naar voren.

VIOOL 1: Titia Bouman
In 2012 is Titia afgestudeerd aan het Fontys Conservatorium in Tilburg, bij Jenny Spanoghe. Vanaf september 2013 volgt ze de opleiding Master of Music aan het Conservatorium van Rotterdam, bij Gordan Nikolic. Naast de studie aan het conservatorium volgde ze  Masterclasses met solorepertoire en kamermuziek bij o.a. Hubert Buchberger, Sonja van Beek, Dmitri Ferschtman, Hagai Shaham, Dan Zhu, Guillaume Molko, Peter Brunt, Anna Kandinskaya, het Ruysdael kwartet, Benjamin Schmid en Päyvit Meller. Ze geeft regelmatig concerten van barok muziek tot hedendaagse composities. Momenteel is ze werkzaam als privédocent. 

VIOOL 2: Liudmila Harbuza
Liudmila Harbuza ontving haar muzikale opleiding in haar geboortestad Minsk (Wit-Rusland), waar ze zich voornamelijk onderscheidde in de studie van viool, piano, orkestdirectie en kamermuziek. Daarnaast vervolmaakte ze zich ook via diverse Masterclasses o.a. bij Nazar Kozjukhar (Rusland),
Arianne Dellenbah (Frankrijk), Ulrich Schneider (Duitsland) en Daniel Draganov (Duitsland).
Sinds 2010 verblijft ze te België van waaruit ze haar studies aan het Koninklijke Conservatoria van Gent en Leuven (Lemmensinstituut) combineert met tal van artistieke projecten. 

ALTVIOOL: Saïdjah Verbrugghe
In 2005 startte ze haar vioolstudie aan het Fontys conservatorium in Tilburg, waar ze les volgde bij Jenny Spanoghe. Ze genoot Masterclasses viool bij o.a. David Frühwirth, Hagai Shaham, Wouter Vossen, Liviu Prunaru, Sonja van Beek en Hubert Buchberger. Na het behalen van haar Masterdiploma werd Saïdjah in 2011 “Laureaat van het Fontys Conservatorium”. 
Ze bespeelt een altviool gebouwd door de Engelse vioolbouwer David Rubio.

CELLO: Liesemarie Beelaerts
Liesemarie Beelaerts behaalde in 2012 met grote onderscheiding haar masterdiploma voor cello aan het Koninklijk Conservatorium van de School of Arts (Hogent) te Gent in de klas van Judith Ermert. Tijdens haar opleiding kreeg ze de kans om heel wat Masterclasses te volgen bij inspirerende musici, waaronder Jean-Guihen Queyras, Paul Uyterlinde, Roel Dieltiens , Marcin Misiak, Maria Kliegel en Steven Isserlis. 

Reserveren bij voorkeur via e-mail: info@salondellarte.nl  

T 0167-536012  M 06-29108410.

De kaarten kosten Euro 15,00  all in. In de voorverkoop zijn er al 20 kaarten gereserveerd, dus wees er snel bij, als u van dit concert wil genieten.
Het optreden begint om 14.30 uur in de Salon Dell’Arte in Kruisland.
U bent welkom vanaf 14.00 uur.