Op zondag 17 oktober om 14.30 uur opent de Salon Dell’Arte haar deuren voor GROEN

Bestaande uit Rohan van Beek, Jolien Kistemaker en Roos van Rossum, met Marco Braam aan de vleugel.

 

Marco Braam volgde de opleiding Piano-Jazz aan het Koninklijk Conservatorium te Den Haag die hij september 2001 heeft afgerond. Sindsdien is Marco actief als muzikaal leider, componist, arrangeur en pianist. Hij is al 8 jaar muzikaal leider bij Purper. Daarnaast heeft hij o.a. gewerkt voor de musicals Sunday In The Park With George, Hairspray, Fame, Annie, Mama Mia!, A Chorus Line en Rex, werkte mee aan het toneelstuk De Gelukkige Huisvrouw, werkte voor All Music, componeerde voor Champagne!. Hij heeft meegewerkt aan het televisieprogramma De Weg Naar Fame en arrangeerde voor Hairspray, Ja Zuster, Nee Zuster, Footloose, The Sound Of Music, Assepoester, Tika Is Jarig, Fame, De Vliegende Hollander en Het Hemelbed. In 2008 werd hij genomineerd voor een Kraaijkamp Musical Award voor de arrangementen van Into The Woods. Verder geeft Marco les aan de Hogeschool voor de Kunsten in Amsterdam. Hij produceerde de CD De Kleuren van Purper Sinds 1980 en maakte een opname van het lied Zeilen Op De Wind Van Vandaag van Frans Mulder. Ook werkte hij mee aan de opnames van de CD van The Sound Of Music, Footloose en maakte hij de orkestbanden voor Tika Is Jarig en Circus Anton Pieck. Hij heeft met de harmonie Crescendo uit Noordwijk de Rhapsody in Blue van Gershwin uitgevoerd.

Dit seizoen is Marco in het theater te zien bij Into The Woods en Ik Zou Je Het Liefste In Een Doosje Willen Doen en maakte hij arrangementen bij Legally Blonde, Dr. Dolittle en Spamalot.

 Marco laat ons kennis maken met ‘Groen’ zijn vierde jaar studenten aan de Theaterschool Amsterdam. Dit jaar zetten zij hun eerste stap in het werkveld te beginnen met dit Concert. Eind oktober beginnen zij alle drie met een stage in de musical Dokter Dolittle. Het concert dat zij geven zal bestaan uit songs die karakteristiek zijn voor hen, waaruit hun bewondering voor de componist spreekt (bijv Stephen Sondheim) en liedteksten die hen raken. Ze brengen zowel Nederlandstalig (Acda en de Munnik) als Engelstalig(Withney Houston) muziek ten gehore.  Er zijn verschillende genres als musical (Company) en jazz (Andrew Sisters) te beluisteren.

Zowel Rohan, Jolien,Roos en Marco zijn tijdens dit concert vocaal te beluisteren. Daarnaast begeleidt Marco uiteraard op de vleugel.

Reserveringen bij voorkeur via e-mail: info@salondellarte.nl  

T 0167-536012 M 06-29108410.

                                                    
U bent op 17 oktober 2010  vanaf 14.00 uur welkom in onze Salon dell’Arte, aan de Roosendaalseweg 24, in Kruisland. Het concert begint om 14.30 uur.


Met vriendelijke groet, namens de Stichting Dell’Arte, Jan en Lia van den Brand