Op zondagmiddag 28 mei 2006 én 20 mei 2007 zal de bariton Max van Weegberg uit Borculo een nieuw programma brengen in de Salon Dell’Arte aan de Roosendaalsweg 24, in Kruisland. Het gaat om “Ik heb je lief” een literair en melancholisch programma over liefde en kwetsbaarheid.

Als leidraad loopt “Die Dichterliebe“ van Robert Schumann, met als thema de wanhoop van een poëet door het programma. Het is in het Nederlands prachtig hertaald door Jan Rot. Jan Rot zal als eregast aanwezig zijn op 28 mei bij dit optreden van Max van Weegberg. Naast deze liederen wordt het programma gelardeerd met gedichten van Toon Tellegen en Fred Dannenburg. Door Max gecomponeerde chansons op teksten van Hans Andreus zijn door Frank Deiman, Ed Wertwijn en Sylvia Maessen gearrangeerd. Deze laatste twee begeleiden hem op piano en bas.

Max van Weegberg was voorheen als solist verbonden aan de Nederlandse Opera en Opera Forum. Hij zong belangrijke rollen in opera, operette en musical. Hij doceerde lichte muziek aan het conservatorium te Hilversum en aan het Koninklijk Conservatorium te Brussel. Ruime ervaring heeft hij zowel in de klassieke muziek als wel in musical en chansons. Daarnaast is hij actief als regisseur, hij werkte aan kleine producties o.a. voor het Holland Festival. Momenteel is hij nog steeds actief als regisseur en als zangpedagoog.

 

U bent op zondagmiddag 20 mei 2007 vanaf 14.00 uur welkom in onze Salon dell’Arte, aan de Roosendaalseweg 24, in Kruisland. Het concert begint om 14.30 uur. Reageert u snel, want het aantal plaatsen is beperkt. De entree bedraagt Euro 12,50 inclusief koffie, thee, een hapje en een drankje.

Met vriendelijke groet, namens de Stichting Dell’Arte, Jan en Lia van den Brand