De Argentijnse violiste Andrea Bentivoglio en haar muzikale vrienden Paul de Boer (piano) en Sylvia Maessen (contrabas) brengen een gevarieerd programma van klassiek tot lichtklassiek met uitstapjes naar o.a. tango en filmmuziek. Zij nemen u vol enthousiasme mee op een verrassende muzikale rondreis.Paul de Boer
Paul studeerde piano bij Neville Shäfer en later bij Fania Chapiro aan de Muziek Pedagogische Academie in Hilversum. Hij specialiseerde zich in het werken met zangers; als pianist/begeleider en als dirigent. Met zijn vocaal ensemble: ‘Dutch Baltica’ gaf hij vele concerten in West-Europa, de Verenigde Staten en de Sovjet-Unie. Als dirigent werkt hij met de kamerkoren ‘Pur Sang’ in Hilversum en ‘Tegenlicht’ in Amsterdam. Als pianist treedt hij regelmatig op in verschillende kamermuziek ensembles en geeft solorecitals met hoofdzakelijk hedendaags repertoire.


Andrea Bentivoglio
De Argentijnse violiste Andrea Bentivoglio begon haar opleiding bij  L.Spiller te Buenos Aires. In 1980 werd zij uitgenodigd om bij de Menuhin Academy te Gstaad te studeren. Zij vervolgde haar studie bij Ana Chumachenco en Herman Krebbers tot  haar U.M diploma in 1992 . Zij was concertmeester van het Sweelinck Conservatorium orkest en speelde in verschillende ensembles o.a. Nieuw Snfonietta Amsterdam en het Koninklijk Concertgebouw Orkest. Tegenwoordig is zij zich gaan richten op de  muziek waar haar wortels liggen: de Klezmer en de Tango.Sylvia Maessen
Sylvia Maessen is contrabassist, componist en arrangeur in zeer diverse stijlen. Ze speelt naast klassiek, ook jazz en wereldmuziek. Ook als componist en arrangeur is ze van alle markten thuis. Voor Sexteto Arrabalero heeft zij alle arrangementen gemaakt.


U bent op 4 oktober 2009  vanaf 14.00 uur welkom in onze Salon Dell’Arte aan de Roosendaalseweg 24 in Kruisland. Het concert begint om 14.30 uur. Reageert u snel, want het aantal plaatsen is beperkt. De entree bedraagt Euro 15,00 inclusief koffie, thee, een hapje en een drankje.

Met vriendelijke groet, namens de Stichting Dell’Arte, Jan en Lia van den Brand