Op 1 juni 2008 brengen Ineke van Klinken  en Rolf van Rijsbergen een liedprogramma onder begeleiding van Erik van Soelen. Zij zingen musicalsongs, maar ook liederen vn Toon hermans en Ramses Shaffy.

Ineke van Klinken

De sopraan Ineke van Klinken studeerde in 1993 af aan de sectie Lichte Muziek van het Koninklijk Conservatorium in Den Haag . Naast jazz en musical legde zij zich tijdens haar studie ook toe op klassiek repertoire, dans en presentatie. Bovendien werkte zij mee aan verschillende musicalprojecten en workshops. In het verleden werkte Ineke van Klinken mee aan verschillende concerten met het Metropole Orkest. Ze won in 1993 het Internationale Marga de Boer concours in de categorie musical en naar aanleiding daarvan studeerde zij een zestal weken aan het Conservatorium in Wenen. In het seizoen 93/94 maakte zij haar debuut in een musical in het ensemble van de thriller-musical ‘Sweeney Todd’. Daarna volgde de musical ‘My Fair Lady’, waarin ze de understudy was voor de rol van Eliza. Vervolgens was ze te zien in het ensemble en als swing in de musical ‘Evita’ en vertolkte de rol van Cesarina Rossi in de Vlaamse productie ‘Sacco & Vanzetti’. In het seizoen 97/98 speelde ze mee in het toneelstuk ‘Jane Eyre’ en vertolkte daarin o.a. de rollen van Bessie, petite Adèle, verteller en was tevens understudy voor de rol van Jane Eyre. In concertante uitvoeringen van verscheidene musicals vertolkte zij o.a. de rollen van Lillian Gish in ‘The Biograph girl’, Liza Elliott in ‘Lady in the dark’ en Sieglinde in ‘Music in the Air’. In het a seizoen 98/99 was zij werkzaam in de musical ‘Anatevka’ in het ensemble maar vertolkte ook verscheidene malen de rol van zowel Hodel als Tzeitel. In Antwerpen was zij in het seizoen 99/00 te zien als Christine in de Vlaamse versie van ‘The Phantom of the Opera’. Het afgelopen seizoen speelde Ineke van Klinken de rol van Mrs. Berlin in ‘There’s no Business like Show Business’, een voorstelling over het leven en werk van Irving Berlin. Verder is zij de laatste jaren ook werkzaam geweest achter de schermen als zangpedagoge en vocalcoach bij ‘Je bent goud waard, Charlie Brown’, als regie assistent bij de opera The Fairy Queen’ van H.Purcell uitgevoerd door de Amsterdamse Opera stichting, docent bij een jeugdtheaterschool, docent drama en tekst interpretatie bij de musicalopleiding aan de hogeschool in Tilburg en als privé.

Rolf van Rijsbergen
Volgde zanglessen bij Edvard Kraeder, Max van Weegberg en Pat Gideon. Kreeg acteerworkshops van Lucas Borkel. Rolf was te zien in Rembrandt de musical (o.a. als Professor Tulp) in Koninklijk Theater Carré in Amsterdam. Hij speelde in Cyrano- de musical, Evita, Joe- de musical (Einstein), Music in the Air (Karl), Sondheims’ Pacific Overtures (Madam, Observer), vertolkte de rol van Pip in Great Expectations. Hij speelde in de opera’s Carmen (Le Dancaïre) en Gianni Schicchi (Betto di Signe) en in operettes Eine Nacht in Venedig (Balbi) en Gasparone (Sindulfo). Vertolkte o.a. de Bisschop van Digne in Les Misérables (Duitsland) en in The Phantom of the Opera (België) was hij o.a. te zien als Mr. Reyer en Passarino. In Elisabeth (Scheveningen) speelde hij Vorst Schwarzenberg en in Titanic was hij o.a. te zien als Edgar Beane en Isidor Strauss. In Elisabeth (Essen, Duitsland) was hij te zien als Baron Kempen. In het toneelstuk En toen waren er nog maar... heeft hij de rol van Fred Narracott gespeeld. Rolf verleende zijn medewerking aan het Musical Awards Gala 2001 en 2005 en trad op in het programma Laat de Leeuw van Paul de Leeuw. Hij was één van de drie solisten in de dinnershow van theaterrestaurant De Kattentuin aan het Vondelpark in Amsterdam, en in theaterrestaurant Goldmund, Den Haag. Speelde in theaterrestaurant Toussaint in het cabareteske programma Jodenkoeken en Maria kaakjes. Ook heeft Rolf diverse tekenfilms ingesproken. Tevens maakte hij enkele malen deel uit van de Abba bootleg groep Voulez Vous en de 70's act Sh@gadelic (Bobby F). Was als solist betrokken bij verschillende (inter)nationale concerten én natuurlijk: is initiatiefnemer van Friends in Concert.  

Erik van Soelen
Studeerde piano aan het Brabants Conservatorium bij Liana Serbescu. Daarna kreeg hij les van Jan Wijn en volgende verschillende masterclasses bij onder andere Vitali Margulis en Michael Voskresensky Hij is gespecialiseerd in liedbegeleiding en kreeg daarin les van Tan Crone en Michael Davidson. Als begeleider gaf hij concerten in Nederland, België, Duitsland en Noorwegen.

U bent op 1 juni 2008 vanaf 14.00 uur welkom in onze Salon Dell’Arte, aan de Roosendaalseweg 24, in Kruisland. Het concert begint om 14.30 uur. Reageert u snel, want het aantal plaatsen is beperkt. De entree bedraagt Euro 12,50 inclusief programma en consumpties.