Op 3 februari 2008 spelen zij werken van o.a. Purcell, Telemann, de Cabezon, Dowland, van Eyck en Bach.

Dimos de Beun begon zijn muzikale loopbaan op negenjarige leeftijd met blokfluit bij Tomma Wessel aan het Stedelijk Conservatorium te Brugge waar hij met grootste onderscheiding afstudeerde. Dit jaar studeerde hij af aan het Koninklijk Conservatorium te Brussel met de grootste onderscheiding voor blokfluit bij Bart Coen. Dimos studeerde klavecimbel bij Carien Verhenneman, Lieven Gouwy, Jan Devlieger en werd in 2005 laureaat met de grootste onderscheiding.Momenteel studeert hij hierin verder aan het Koninklijk Conservatorium te Brusel bij Dominik Riepe en Herman Stinders. Voorts volgt hij orgel bij Ignace Michiels aan het conservatorium te Brugge. In 2000 behaalde hij een diploma harmonie bij Octaaf Van Geert. Dimos is vaste organist in de Brugse Protestantse Kerk ’t Keerske en heeft naast kerkelijke muzikale activiteiten en verscheidene publieke concerten in binnen- en buitenland (o.a. La Petite Bande, Ricercar Consort o.l.v. Philippe Pierlot) bijdrage geleverd aan enkele tv- producties en trad reeds enkele malen op als solist met orkest. Hij ontving tevens de prestigieuze onderscheiding "Ingeborg Koberle" als veelbelovende student en voor bijzonder verdienstelijke prestaties in het Koninklijk Conservatortium te Brussel.  

In 2003 selecteren Paul Beier en de Marco Fodella Fondazione Floris De Rycker (°1981) uit muzikanten over heel de wereld om een jaar te studeren aan de Scuole Civiche di Milano. In Vlaanderen volgt hij les bij Philippe Malfeyt en Floris wordt de eerste luitist die afstudeert aan het Koninklijk Conservatorium van Brussel. Momenteel specialiseert hij zich verder aan het Lemmensinstituut en aan de Hochschule für Musik in Frankfurt als solist en begeleider.   Floris speelt Arabische luit, middeleeuwse luit, renaissanceluit, vihuela, barokluit, theorbe en romantische gitaar. Hij verzorgt solo-optredens in binnen- en buitenland en wordt regelmatig uitgenodigd voor projecten. EUterpe Baroque Consort, Graindelavoix en Il Trionfo del Tempo zijn enkele groepen waarmee hij regelmatig optreedt. Daarnaast richtte hij met Janos Bruneel (contrabas), Joerie Wens (Perzische percussie) en Merijn Bruneel (zang) de improvisatiegroep Safar op.   Als muziekleerkracht is Floris verbonden aan de Gemeentelijke Academies voor Muziek, Woord en Dans van Dilbeek en Zaventem en aan het Stedelijk Conservatorium voor Muziek, Woord en Dans van Leuven.  

Sarah Abrams begon op 15 jarige leeftijd haar zangstudies aan de kunsthumaniora te Antwerpen, waar ze les volgde bij Pascale De Turck. In 2002 studeerde ze af met grootste onderscheiding. Momenteel vervolmaakt ze zich bij Beatrijs De Vos, Sasja Hunnego en Rita Dams aan de conservatoria van Brussel en Den Haag. Masterclasses volgde Sarah oa. bij Bart De Kegel,  Axl Everaert, Udo Reinemann, Jeanette Thompson en Jard Van Nes. Sarah Abrams spitst zich vooral toe op het zingen in koren en ensembles. Zo zong ze de voorbije jaren mee met de 'Kooracademie', het 'Vlaams Radio Koor', het 'Wereld Jeugd Koor', het 'Wereld Kamer Koor',  ed. en in ensembles als 'Ardalus', 'Encantar' en het 'Euterpe Baroque Consort'. Sarah werkte samen met dirigenten als Andrew Arthur, Frieder Bernuis, Peter Broadbent, Gunnar Eriksson, Georg Grün, Philippe Herreweghe, Kaspars Putnins, Fred Sjöberg, Eric Van Nevel ... Samen met het saxofoonkwartet Bl!ndman, werkte Sarah Abrams mee aan een concertenreeks rond Mozart-canons; een programma waarmee ze reeds concerteerde in België, Duitsland, Nederland en Spanje. Momenteel werkt Sarah mee aan een  muziektheaterproductie  rond Pier Paolo Pasolini, met concerten in eigen land en Nederland. 
 

U bent op 3 februari 2008 vanaf 14.00 uur welkom in onze Salon Dell’Arte, aan de Roosendaalseweg 24, in Kruisland. Het concert begint om 14.30 uur. Reageert u snel, want het aantal plaatsen is beperkt. De entree bedraagt Euro 12,50 inclusief koffie, thee, een hapje en een drankje