Desiree van Warmerdam, fluit   Studeerde in 1983 af bij Raymond Delnoye aan het Brabants Conservatorium voor het vak fluit. Sindsdien werkzaam als docente fluit aan het Centrum voor de kunsten Sint Frans te Etten-Leur. Fluitiste in salon-orkest After Eight 1983-1993, salon-orkest Sur Pluche 1993-heden. Speelde daarnaast in meerdere kleinere ensembles. Compositielessen bij Daan Manneke aan het Sweelinck Conservatorium Amsterdam tussen 1990-1992 alwaar zij in die periode ook enkele concerten organiseerde voor eigentijdse muziek.
Zij schreef o.a. filmmuziek voor de N.O.S. documentaire Swing tegen de Nazi's van Kees Wouters 1991; meerdere stukken voor zang met begeleiding waaronder Automobiel waar een klassieke videoclip van werd gemaakt; composities voor o.a. het Nederlands Dubbelriet Ensemble en fluitkwartet Tegenwind; openingscompositie voor de tentoonstelling Springtij op fort Sabina te Willemstad 2002; openingstune voor de tentoonstelling Verloren Vondsten in het Breda's Museum 2003. Medeoprichtster/tenorsaxofoniste van het Promotieblaas Quintet, waarvoor zij talloze arrangementen schreef. Optredens in het programma O.V.T. van de V.P.R.O. 2004. Sinds 2005 duo met gitarist Joost van de Laar. Naast fluit speelt zij momenteel altsaxofoon in de salsagroep Orquesta Santiago.

Joost van de Laar, gitaar De muzikale wortels van Joost van de Laar liggen in de popmuziek. Op achtjarige leeftijd begon hij met gitaarspelen. Al op zijn zestiende toerde hij door Nederland als gitarist en zanger van deels eigen repertoire en deels werk van Leo Kottke en Jim Croce. Pas op zijn negentiende beluisterde hij voor het eerst bewust naar ?serieuze? muziek, en raakte daar zo van in de ban, dat hij besloot het hem vertrouwde pad geheel te verlaten, om zich aan een conservatorium studie te wijden. Hij studeerde cum laude af voor zijn diploma uitvoerend musicus gitaar bij Hein Sanderink aan het Brabants Conservatorium. Een jaar later behaalde hij het diploma voor compositie en elektronische muziek. Na zijn studie verrichtte hij pionierswerk door in Eindhoven een internationaal podium op te starten voor de uitvoering van de allernieuwste muziek.Ondertussen gaf hij zelf concerten in o.a. de Verenigde Staten, Duitsland en Frankrijk. Naast het componeren geeft hij tegenwoordig regelmatig klassieke gitaarconcerten en is hij werkzaam als gitaardocent aan diverse muziekscholen.Vorig jaar bracht hij een solo CD uit met als titel Momentum.
U bent op 23 september 2007 vanaf 14.00 uur welkom in onze Salon dell’Arte, aan de Roosendaalseweg 24, in Kruisland. Het concert begint om 14.30 uur. Reageert u snel, want het aantal plaatsen is beperkt. De entree bedraagt Euro 12,50 inclusief koffie, thee, een hapje en een drankje.