Sfeervol kerstconcert van jazzmusici Ilse Bevelander en Paul Maassen. Samen met Bredase jazzpianist en arrangeur Paul Maassen, heeft de Dordrechtse zangeres Ilse Bevelander, een kerstprogramma samengesteld, bestaande uit niet voor de hand liggende kerstliedjes, en in de kerststijl bewerkte jazzsongs. Ook enkele kerstkrakers worden in een ander soulfull, en misschien zelfs wel bijna onherkenbaar jasje gestoken. Zo passeert repertoire van Mariah Carey de revue, maar ook Silent Night kan natuurlijk niet ontbreken op een dergelijk concert. BN over Salon Del 'Arte

Paul Maassen heeft deze sfeervolle songs samen met Ilse gearrangeerd voor de intieme bezetting van zang en piano. Getracht is een repertoire samen te stellen dat een ander geluid geeft dan de vele kerstconcerten die deze dagen in het land worden gegeven. Toch zullen de meeste liedjes bij het publiek zeker een kerstbelletje doen rinkelen.

Een sfeervol en intiem jazzconcert dus, voor de hele familie, met de schitterende stem van Ilse, onder de swingende begeleiding van Paul Maassen aan de vleugel.

 

Over Paul en Ilse
De jonge getalenteerde musici Ilse Bevelander en Paul Maassen werken al een aantal jaar bij verschillende projecten samen, en zijn in Nederland actief in diverse formaties. Ze kennen elkaar van hun tijd op het Rotterdams Conservatorium. Jazzpianist, arrangeur en beiaardier Paul Maassen studeerde in 2004 af aan het Rotterdams Conservatorium, en studeert nu voor zijn Masters-degree aan het Conservatorium Utrecht. Niet alleen piano, maar ook beiaard en arrangeren staan in deze 2-jarige vervolgopleiding voor Paul centraal.

Ilse Bevelander studeerde in Rotterdam in 2004 af op zang jazz, en werkt momenteel als docente in o.a. Dordrecht en Velp. Daarnaast is Ilse regelmatig op televisie te zien, optredend als muzikaal leider in de EO-Praise Band. Ze speelde in tal van formaties, zoals Cookie-Doh en is actief bij theatergroep De Vliegende Speeldoos.
 

 

U bent op 14 december 2008 vanaf 14.00 uur welkom in onze Salon Dell’Arte, aan de Roosendaalseweg 24, in Kruisland. Het concert begint om 14.30 uur. Reageert u snel, want het aantal plaatsen is beperkt. De entree bedraagt Euro 12,50 inclusief koffie, thee, een hapje en een drankje